keckes matblogg

Alla inlägg den 6 juni 2015

Av Chatarina Berglund - 6 juni 2015 15:37

Jaha nu är det dax igen att skriva ner några rader om veckans händelser. Jaa vädret det har ju inte varit så mycket annorlunda än senaste månaden. Regn, rusk och ytterst lite sol. Vi var till storheden en sväng och handlade och åt lunchmiddag på Coop och då blev det bräckt lax för mig och det smakar alltid bra...

På onsdag var vi på Vacker Tass med Molly dags för kloklipp och ansning runt ögonen och nosen och den här gången gick det så bra med Sandra när Molly fick se henne så hoppade hon och viftade på svansen.Så förmodligen var det hormonerna som gjorde att hon var lite sur och besvärlig förra gången vi var där. Men då löpte hon ju så det kanske inte var så konstigt...Vi åkte en dag till Granngården och köpte jord och gödsel samt till Vittjärv och köpte plantor..

Oj, vilka fina plantor dom har i Vittjärv...om man jämför med andra. Det blev tomater, gurka, chili, paprika, kryddor,petunior, pelargoner och hängpetunior.

Till middag blevdet kroppkakor med lingonsylt och Fredrik var här och åt middag med oss nu när Hasse är borta.


 

Påtorsdag var vi till Älvsbyn och handlade och då åt vi pizza på Tre kronor och det var så gott...

Vi var ute i går fredag för det var ju faktiskt sol och upphåll hela dagen men det blåste så man fick hålla i hatten här nere vid sjön så man inte blåste bort. Vi passade då på att plantera det som ska vara i växthuset de andra som ska sättas ute det väntar vi med. Vi satte om potatisen som vi haft i mjölkpaket i stora hinkar få se om dom hinner bli klar till midsommar..

Till middag blev det grillad marinerad fläskytterfile med egen friterad pommes, sallad, hemgjord bearnaisesåsoch mozarellasticks och Fredrik var här och åt middag med oss och vi satt och surrade om ditt och datt till kl var rätt så mycket och det var dags för sängen..


             

Lördag i dag då är det inte så bra väder mulet och lite regn som vanliga dagar numera vi börjr bli van kan detta vara den svenska sommaren 2015 huja...hoppas på bättre.

Jag har ägnat mig åt V-75 som vanigt på lördagar och det är kvällstrav i Östersund så dom startar inte förrän 20.30...Återkommer om resultaten en annan dag..

Och vilken överraskning vi fick i dag vårt barnbarn Rasmus klarade körkortet i dag och han var så lycklig helt plötsligt dök han bara upp här hos oss i Alträsk alltså premiärturen gick till Mormor och Morfar vad härligt då fick vi krama om han och gratulera och förstås förmana han en del...

Tjingeling och trevlig helg på er alla...




Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards