keckes matblogg

Alla inlägg den 8 mars 2016

Av Chatarina Berglund - 8 mars 2016 18:45

Veckans första dag och även första måndagen i mars. Det -0,5 härligt men det snöar och har snöat även under natten så än är det inte slut med det där skräpet som ramlar ner. Tommy har varit i Mats hus och fixat i dag oxå

och jag och Molly har varit ute en stund och busat jaa, jag busade väl inte så mycket det var mest Molly som busade och jagade snöbollarna jag kastade.Sen tog jag fram symaskinen och fixade en del som jag hade på lager att göra lite gardiner mm. Jag börjde så smått men upptäckte då till min stora fasa att jag hade för lite svart tråd sådet var bara att packa ihop den igen och vänta tills jag har köpt svart tråd. Och jag som var på hugget att sy just i dag typiskt. Lika bra att får göra bort allt när man lika tar fram maskinen.

Till middag åt vi strömmingsflundror, potatismos, rårivna morötter och dillsmörsky hujedamej vad gott det var.


     

Tisdag idag och  Våren är här det slaskar ute precis som på våren, det är +grader ,det droppar från taket, det är genomslag, det är moddigt på vägarna och på altanen har snön tinat bortdet är bara blött och allt detta förknppar jag med våren..men,men kanske vi inte ska ta ut något i förskott för man vet aldrig dom där bakslagen som mitt vad det är kommer och ställer till det så att våren försvinner..Vi väntar nu på fina dagar med strålande sol och värme.

Vi åkte en sväng till stan i dag och handlade och en sväng på Dollar oj, vad fint dom hade fått där och mycket fina saker hade dom oxå jag köpte en duk , gardiner och  lite annat tjafs. Tommy han köpte en kakburk han var så sugen det lilla kakmonstret...Och jag skulle köpa en trådrulle men glömde kolla på Dollar efter det och på Willys hade dom inte heller jaha då provade vi med Konsum Svea nää, inte dom heller hade det. Tänk att man måste gå på Coop eller Kvantum för att få tag i en trådrulle. Men då kom Tommy på att ute på Godisarenan  säljer dom tyger mm och vi åkte dit och dom hade trådrullar..och väldigt mycket annat oxå snygga

gardiner och prydnader det visste jag inte jag har bara  varit in ett fåtal gånger på Godisarenan och det var när dom rätt nyligt hade öppnat så man vet lite om butikerna i Boden. Nu vet vi det till nästa gång.

Nu ska det byggas i Boden en massa hus och tänk att dom rev 3 hus på Garnisiongatan och där ska det nu byggas nya konstigt. Och även Strandplan-Hellgrensgatan ska bebyggas med hyreshus. Man kanske skule ställa sig i kö redan nu om man vill ha en lägenhet om 10 år för man vet aldrig vad som händer på bostadsmarknaden.

När vi kom hem lagade vi middag och det blev matjesill, kokt potatis, cremefraichesås med dill och gräslök, kokt ägg och rödbetor mycket, mycket gott.

 

 


   


Nu blirdet lite TV-tittande Farmen , Bygglov,GW och sist innan sängdags Wentworth det är ju så bra fast även väldigt hemskt hur det är på det fängelset oj,oj.


Nu är det bara 107 dagar kvar till Midsommarafton...


Tänk nu går       upp kl 06.19 och ner 17.12 alltså är den uppe 10 timmar och 53 minuter 


Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards