keckes matblogg

Alla inlägg den 6 maj 2014

Av Chatarina Berglund - 6 maj 2014 22:44

I dag vaknade vi vid 7- tiden lite senareän vi brukar. Skönt. Kaffet var redan klart så det var bara att göra mackor och fika och läsa NSD som inte innehåller så mycket läsbart. Men som tur ärså har jag mina korsord som jag löser.

Och jag har skickat in massor med korsord men vinsterna verkar utebli. Jag vann trisslotter 2 ggr på Piteå-Tidningens korsord,men ingen vinst på trisslotterna.

När Molly var ut och morgonpinkade så tog hon ett skutt rakt ut i vattnet men eftersom vattnet är högt nu så är delar av vår tomt täckt med vatten och där hon hoppade var det land så hon tog bara ett skutt tillbaka upp på land igen.

Jag har börjat kolla på mina sommarkläder från fjolåret för att veta vad jag kan ha när jag ska åka till Turkiet.

Men man lär sig aldrig tar alltid med för mycket. Men det har jag hört att även dom som reser mycket mer än vad jag gör är inte bättre på att packa lätt och rätt.

Det är ganska kyligt i luften på dagarna det är bara solen som värmer. Och det är -grader på nätterna fortfarande.

Man känner inte för att vara ute så mycket. Jag brukar sätta potatis i mjölkpaket den här tiden i maj men vi får hoppas att det blir bättre framåt helgen, och att det blir +grader även på natten.

Tommy har varit  ute och donat hela dagen.På em åkte han ner till stan och tvättade bilen på OK för den var väldigt smutsig. Men den blir ju det på en gång igen eftersom vår  väg  fortfarandeär  blöt och lerig.

Till middag lagade jag en gryta på fläskkött, paprika, lök, vitlök, selleri och ingefära, kokt potatis, tomater, smörstekta färska champinjoner och tomatmarmelad. Det smakade mycket bra.

I övrigt har vittat på TV Halv åtta, Äntligen hemma och Biggest loser. Och nu är kvällen snart slut och det är dax att inta sängläge och några sidor i boken..

Det är bara 46 dagar kvar till Midsommarafton.. Tänk vad fort tiden går..

    

   



Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards