keckes matblogg

Alla inlägg under oktober 2013

Av Chatarina Berglund - 16 oktober 2013 22:28

2013-10-16

Onsdag

Vi vaknade vid 07.00 och steg upp och åt vår macka och drack vårt kaffe,  alltid lika gott. 

Vädret var väl inte det bästa , men heller inte det sämsta. Det har inte varit så blåsigt i dag.

Däremot kom det någon snöflinga och så sken solen och så kom det några flingor igen, men det blev då inte vitt ens en gång.

Hasse kom även denna fm för dom skulle fortsätta med utejobbet. Hängrännorna är klara, men då fanns det lite annat fix

nya foder runt ett fönster och några fönsterbläck samt några brädor som dom bytt ut. Det gjorde dom klart i dag.

Nu är det bara några plåtar uppe på taket som ska sättas dit. Vi hade köpt såna plåtar, men dom var tydligen för smala.

Vi ska åka till ByggMax i morgon och byta till rätt sort. Sen ska vi även lämna tillbaka en del grejer som blev över. Vi hade köpt för mycket av en del böjar,rännkrokar mm. 

Jag höll mig även i dag på insiadan och pysslade med mat och bak som vanligt.

Jag lagade lunch till hantverkarna som var här och jobbade. I dag blev det en gratäng med kokt blomkål som jag lade i botten på en ugnsfast form sen gjorde jag en skink och löksås,som jag hällde över blomkålen. Sen lite riven ost på det och gratinerade det sen i ugnen och kokt potatis till det och en sallad. Vi tyckte alla att det var jättegott.

Och sen kaffe och en kaka.

Senare på eftermiddagen bakade jag lite bullar 2 sorter en plåt med kanel och en plåt med vanilj. Ca 60 st bara.

Tommy avsmakade dom varma med mjölk och han tyckte dom var kalasgoda. Det var ju ett bra betyg. Själv äter jag ju inte sånt. Men när det finns bullar så äter Tommy desto fler.

Vi åker som sagt till Luleå i morgon och då trorjag vi passar på och köper golvet som vi ska lägga in när vi lika åker dit. För mitt vad det är så tar det slut och då blir jag så väldigt ledsen buhu...

I kväll har vi tittatpå TV halv åtta och Bonde söker fru och man.

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut fast vi brukar inte komma i säng förrän vid 00.30


           


Av Chatarina Berglund - 15 oktober 2013 22:22

2013-10-14  

Måndag

Vi vaknade tidigt vid 07.00-tiden och fikade som vanligt och läste tidningen i lugn och ro.

En lite mulen dag till att börja med, men sen blev det sol och fint.

Hasse dök upp här på fm och var beredd på att hjälpa Tommy sätta upp hängrännor och stuprör. Jättebra att han ställer upp. Hasse är en sån där som kan det mesta. Det gick som hejsan när dom  kom igång. Det är många delar som ska upp hängrännor, stuprör,ränngavel, rännvinkel, rännskarv, mellanstycken, ställbara rännkrokar, utkastare mm fattar ni så många olika delar som behövs oj,oj men jag har lärt mig vad delarna heter i alla fall.

Dom gjorde först baksidan och sen började dom på framsidan.

Jag lagade lunch och bjöd Hasse och Fredrik, det blev en köttfärsfrestelse med en sallad till det. Kaffe och kaka till efterrätt. Dom tyckte det var gott.

Sen bakade jag 32 st mjukkakor och pysslade med lita annat.

Dom fortsatte en stund efter maten med hängrännorna, men då visade sig att vi hade köpt för lite rännkrokar. Så då avbröt dom och fortsätter i morgon.

Det var så vackert ute på kvällen. Jag tog några vackra bilder.  

Månen lyste över sjön och det var som en ljusgata. Jag tog kameran och fotade men det blev inte så vackert på bild som i verkligheten.

Sen blev det lite tv-tittande och sängen och boken en stund och kl drog iväg till 01.30 innan vi fimpade lyset...men vad gör det...


   


 


   

Svårt att se den vackra mångatan....


Tisdag

Börjar med att gratulera vårt älskade barnbarn Ludde som fyller 12 år idag. Tänk vad tiden går fort han var ju nyss 2

haha.

Vi vaknade tidigt på morgonen Tommy var uppe redan kl. 06.00 lite tidigt tyckte jag låg kvar en stund och drog mig.

Sen fikade vi som vanligt en god macka och kaffe och gjorde de vanliga morgonsysslorna..

Sen åkte vi en sväng till ByggMax och köpte fler ställbara rännkrokar, några vinklade plåtar, bleck till ett fönster och några brädor. Till ett annat projekt som dom ska fixa när dom lika är på gång.

Vi var väldigt snabba, ändå var vi tvungen att åka vägen förbi stan , eftersom det är stängt kronvägen som vi annars brukar köra.

Hasse var redan här när vi kom hem och trampade ivrig att få komma igång.

Det gick bra dom joabbade på som bara den och jag jobbade på insidan med lunchmaten. Jag bakade några ostfrallor och gjorde en potatis och löksoppa med timjan och även lite korv hackade jag i i soppan samt brödkrutonger.

Det var riktigt gott med en varm soppa en sån här dag när det var lite svalt ute och det har även blåst rejält här nere vid sjön.

Kaffe och kaka till efterrätt.

Vid 15.30 tiden tittade ju ut och det var alldeles mörkt ute och massor av mörka moln , och helt plötsligt började det

blåsa nästan storm och regnet kom som ett snabbt skyfall en kort stund. Dom avbröt utejobbet och bestämde att dom fortsätter i morgon , och hoppas på fint väder då.

Senare åkte vi till Ludde för att uppvakta han på födelsedagen, och alla våra barnbarn önskar sig bara pengar nu för tiden . Och det är ju väldigt enkelt för oss. När vi åkte var det vitt på vägen så det hade snöat på vissa ställen, och i Vändträsk var det snö på tomterna och på vägen.

När vi kom til Erikslundarna var det mycket gott fika med mariannekakor och noblessemuffins, smörgåstårta och en vanlig tårta med massor av gott i. Något nytt hade Anna provat med ahlgrens bilar rosa och gröna som man smälter ner och sen vispar till ett fluff och fyller mellan tårtbottnarna. Mycket jobb och väldigt läcker var den. Jag smakade den inte eftersom jag inte äter tårta eller kakor. Men alla andra tyckte den var jättegod.

Jag åt smörgåstårta och den var väldigt smarrig.

En treevlig kväll som vanligt med hela familjen + några till. Våra sommargrannar var oxå där Tilde och Hanna samt deras pappa Nicklas inte Sarah för hon jobbade.

När vi åkte hem hade dom sandat hela vägen så det var tydligen halt. Nu är det vinterdäck som gäller.

När vi kom hem låg våra älgar (en ko och en kalv) här nere på grönområdet och hälsade oss välkomna hem. Mysigt.


           

Av Chatarina Berglund - 13 oktober 2013 20:11

2013-10-11

Fredag

Ytterligare en fin dag med ett höstväder som man kan kalla fantastiskt. Vi steg upp tidigt vaknade före f-n först men somnade om till 06.00 alldeles för tidigt egentligen men ganska skönt att verkligen ta till vara på sådana fina dagar.

Tommy åkte en sväng till stan för att köpa ut färg till Anna och Robins stuga. Robin håller på för fullt med att bygga om. Han har tagit bort en vägg och satt upp en ny vägg och slagit råspontspanel på alla väggar. Det blir så fint och öppet.

Och Tommy ska då måla tak och väggar. Det blir som en ny stuga.

Det gäller att hålla i gång penslarna och pensionären.

Jag donade hemma med lite av varje. Pyntade med lite ny dukar och lite annat.

Sen var det dags  att tänka på middagsmaten. Vad ska jag hitta på idag då. Jaa, kycklingklubbor blir det nog.

Jag kokade först kycklingen en stund och sen marienerade jag dom och ugnstekte dessa. Till det gjorde jag en risotto på risoni. Jag stekte lök, paprika och svamp och blandade ihop med risotton och sen kokade jag den länge och spädde med buljong så den blev riktigt krämig. Jag gjorde oxå små smördegspajer med brieost och soltorkade tomater och en äggstanning med riven ost. Och en sallad samt en rödbetsröra med vitlök.

Väldigt gott smakade det. Sen tittade vi lite på TV och våra grannar ringde och ville vi skulle komma över på en ostbricka och det gjorde vi och det var jättegott och trevligt. Sen var det sängen som gällde för nu var denna dag slut.


 

    






       


Lördag

Vaknade ganska tidigt vid 08.00-tiden och en strålande dag igen med sol och varma vindar. Vi fikade som vanligt och läste tidningen. Där stod ju om inbrotten som förhoppningsvis nu ska vara över. Dom har gripit 4 stycken . Det känns bra.

Tommy har varit ute mest hela dagen och fixat med bilen och plockat ihop en del ute. Jag har ägnat mig åt V-75 som vanligt på lördagar. Det är inte lätt med dessa hästar och kuskar. Alla expeter säger si och så och alltid (nästan ) har dom fel. Men man tror ju ändå att dom ska ha lite koll och så tror man på dom tills dess att V-75 är över då kan man svära rejält över att man lyssnat på  dessa experter. Men så kommer en ny lördag och det är samma sak, men, men..

5 rätt fick jag den här gången 97 kr gav dom och jag fick 388 kr jag hade 4 st. Jag fick igen lite mer än jag spelat för i alla fall. Och så blir det en ny omgång nästa lördag.

En riktigt fin dag igen med ca +13 grader och ljumma vindar.

Till middag blev det snitzel med citron, kapris och ansjovisgarnityr. med fyllda halva potatisar, persiljesmör och en sallad. De var jättegott.

Vi tittade på TV och i övrigt hade vi en skön kväll.


       


Söndag

Vi sov faktiskt till 08.30 idag och det var skönt. Lite lägre temperatur idag och rätt så blåsigt.

Vi tog det ganska lugnt på morgonen¨. Tommy eldade en brasa i kaminen och det blev så varmt och skönt.Fikade och surrade på innan vi tog tag i dagens sysslor.

Tommy var ute och städade i en av våra bodor, och gjorde så fint.

Jag har ägnat mig åt matlgning idag. Jag har gjort 2 formar sjömansbiff och en form med fåraherdens paj. Jag har oxå gjort en burk med inlagd rotselleri. Vi bestämde på morron att vi skulle köra lite catering till Erikslundarna. Jaa, inte nu till alla Erikslundare bara vissa utvalda.

Vid 16.30 åkte vi till stan med maten och åt tillsammans med Holmgrens , och alla tyckte det smakade mycket bra. Jag tog med ett ostbröd som jag bakat, en burk inlagda rödbetor från egen skörd och en burk med inlagd rotselleri, samt tomatmarmelad.

Anna bjöd på glass och kaffe till efterrätt.

Vi åt och surrade om allt möjligt och skrattade en hel del som vanligt. Det är alltid lika kul att träffa hela familjen.


       

Av Chatarina Berglund - 10 oktober 2013 23:09

2013-10-09

Onsdag

Idag var det inte sol i alla fall utan det var blött och mulet hela dagen. Men inte får vi klaga för en sämre dag när vi haft så många fina dagar.

Vi fikade som vanligt en god macka och kaffe och tog det lugnt, läste tidningen och surrade på. det är så mysigt på morron när ingen behöver åka iväg så tidigt som när man jobbar.

Vi åkte till stan en sväng för vi skulle till Karin. Jag skulle hjälpa henne med lite pappersarbete.

Hon hade lagat lunch och bjöd oss på jättegod köttfärsfrestelse och sallad till det. Mums vad gott det var.

Sen fick vi kaffe och morotskaka till efterrätt. Allt var så gott.

Vi var där några timmar, men vi kunde inte göra klart alla papper för det saknades några uppgifter . Så vi får göra klart en annan dag.

Vi passade på och handlade lite mat när vi lika var i stan. Sedan blev det en del TV-tittande.

Nu har min syster Kicki och makenTobbe återvänt tilll Boden efter att ha varit borta i ca 7 veckor med husbilen och kuskat runt till Tyskland, Kroatien, Italien med flera ställen.


2013-10-10

Torsdag

I dag var det sol när vi vakande och en riktigt fin dag har det varit. Vi har faktiskt varit hemma hela dagen i dag och fixat lite i hemmet.

Tommy har varit ute och fixat en del. Bl a satt undan trädgårdsmöblerna för säsongen och krattat lite löv.

Jag har städat i sovrummet och bytt gardiner och det blev riktigt fint.

Vi har oxå skurat badrummet bl a dusckabinen det blev väldigt bra. Tommy tog ut dörrarna till den och skurade dom ute. Han kunde ju spola av dom med vatten från slangen ute. Känner oss nöjda med dagen.

Till middag åt vi inlagd sill, senapsmarinerade stekta strömmingsflundror, ägg värpta i Alträsk, kokt potatis från egen skörd (de sista potatisarna från vårt land) Synd att dom är slut. Men det är ju fantastiskt att man kan ta upp  potatis den 10 oktober.

Det var så skönt på Altanen på em när solen låg på, riktigt varmt.

Och rosorna är fortarande så fina, blommar för fullt. Även pelargonerna blommar för fullt....

Men det är bara att njuta för varje dag som vi får ha så sådant väder...


       





Av Chatarina Berglund - 8 oktober 2013 23:28

2013-10-07

Måndag

En lite kylig morgon , men sen en väldigt härlig dag. Steg upp vid 7-tiden och fikade som vanligt kaffe och macka och läste tidningen. Och dessa ouppklarade inbrott som man läser och hör om varje dag. Helt otroligt att dom klarat sig så länge.

Robin blev av med sina extraljus på bilen natten mot måndag som han ganska nyligen köpt och monterat. det är ju fördjä....att man inte får ha sina saker ifred. Men det är nog bara en tidsfråga innan dom åker fast får vi hoppas.

Nog om det . Då var det så att vi åkte en sväng för att köpa en garderob mm. Vi åkte till Jysk men det fanns ingen som passade . Vi ville helst ha en med skjutdörr och det fanns en men då var den för bred. Vi hittade en annan utan skjutdörr, men den passade heller inte i måtten där vi ska ha den.Jaha då kollade vi på skåp till badrummet och då hittade vi på Rusta av alla ställen en helt komplett uppsättnng med ett högskåp, ett väggskåp, ett badrumsskåp med speglar och ett tvättställ med ett tillhörande skåp och det var jättefint, men,men det var ju beställningsvara och när tjejen ringde och skulle beställa det så fanns det inte kavr, men skulle komma in igen den 5 november. Så då är det bara att vänta.

Det var inte våran dag alls.

Men en lunch blev det i alla fall på Coop. Stekt lax med kokt potatis, dillsås och sallad. det var riktigt gott.

Sen åkte vi hemåt och stannade till hos Anna och Robin för att träffa dom och barnen en stund. Vi drack kaffe där ch surrade en stund.Sen hem för att kolla på halv åtta och lite annat.


 

Tisdag

Idag var det ytterligare en fin dag med kanonväder. Det ärju fantastiskt vilken fin höst vi haft.

Vi vaknade vi 7-tiden och fikade som vanligt en macka och kaffe. Oh, det smakar alltid lika gott.

Sen började vi fundera på att åka en sväng idag oxå , men nu för att köpa nya hängrännor och stuprör till vårt hus.

Bäst att passa på medan vädret är så här bra så kan man hinna får upp dom innan snön kommer. Hasse har lovat komma och hjälpa han med det.

Tommy mätte och räknade som värtsa matematikern, och han skrev upp allt han skulle behöva till detta.

Sen  åkte vi iväg till Bygg-Max och det är ju enkelt att handla där. Man kör ju in med bilen och lastar och sen plockar man allt man behöver och sen betalar man bara och så är det klart. Det var väldigt smidigt och snabbt gjort.

Och ett fika på Trend kafe blev det oxå en varm toast som dom har börjat med jag åt en med pesto, mozarella och tomat den var god. Tommy tog en med kyckling och rödlök, men han tyckte den var dålig...och kaffe till det..

Sen åkte vi hem och lastade av dessa grejer och sen åkte vi en sväng till stan för vi har beställt kött som vi skulle få hämta kl 17 idag. Och det var inte lite kött ca 100 kg. Mycket jobb innan allt var paketerat, men nu är det gjort och allt ligger i frysen. Ca 31 kilo köttfärs det blir några paket.Så nu svälter vi då inte i hjäl i första taget. Det känns bra.

Jag paketerar först i plastpåsar och sen i dom gamla kompostpåsarna av papper som man fick förr. har en hel del. Dom är jättebra att paketera i och skriva på exakt vad det är och hur mycket.

Just nu regnar det för fullt.

Här nedan ser ni några paket men det är bara en bråkdel av det vi paketerat...

Men nu är det snart sängen som gäller..


   

Av Chatarina Berglund - 6 oktober 2013 17:57

2013-10-06

Lördag

Jaa, det var en mulen dag igår men ändå varmt. Jag ägnade mig som vanligt en tid åt V-75. Och jag blev glatt överraskad när jag gick in på atg och såg att jag hade vunnit 1 500 kr förra lördagen. Jag hade rättat men fick bara ihop 4 rätt, men det var 5 och så hade ju fått in DD oxå . Jaa,det är kul.Men den här gången blev det bara 4 rätt. Och DD fick jag in och fick 108 kr. Och en liten vinst på keno 165 kr. Jaa, man får vara nöjd med det lilla.

Resten av dagen blev det middagsförberedelse. Tommy var så sugen på sjömansbiff, ok då får det bli och så vart det.

En förrätt med carpaccio med sallad, olivolja, rostade nötter, parmesanost och sparris. Det var jättegott.

Och sjömansbiff till varmrätt och det var oxå jättegott. Med en sallad med rivna rödbetor, kapris och lök.

Även inlgd rotselleri åt vi till och det är oxå jättegott. Jaa, en lyckad middag.Sen tittade vi på TV och hade en lugn och skön kväll.


         

Söndag

Vi vaknade vi 9-tiden steg upp och fikade en macka och kaffe, men ingen tidning idag, men det gick bra det oxå.

Sen gjorde vi oss klara och åkte ut i skogen för att kolla  efter svamp, men ack så illa det var inga svampar alls . det har nog varit för torrt. Där vi brukar plocka andra år var det ingenting. Sen åkte vi till et annat ställe och där hittade vi kantareller inte massor men lite grann. Men man får var glad att man hittar dom alls. Vi gick och strosade runt men insåg att detta år är det inte svampens år. Men vi har ju en del i frysen så vi klarar oss nog.

Vi åkte sen runt för att se om vi kunde hitta en fin torrfura att sätt upp utanför fönstret till fåglarna. För då kan man hänga upp lite olika hållare med mat till småfåglarna.Men vi hittade ingen idag ,men vi ska göra ett nytt försök.

När vi kom hem renasde jag kantarellerna och frös in en del och sen stekte jag en del med lök och gjorde en stuvning på det. Och så gjorde jag varma mackor med kantarellstuvning till lunch och en sallad till det . Och det ska jag säga det var ingen dålig lunch...

Till middag blev det rester. Och det var oxå gott.

Nu ska vi snart titta på HollyWoodfruar som går i repris kl.19.00


       


 


Vackra bilder från tidiga kvällen ....

Av Chatarina Berglund - 5 oktober 2013 12:05

2013-10-04

Fredag

Idag var det en kylig morgon men det blev ändå fint under dagen.

Tommy åkte tidigt till stan han skulle träffa revisorn kl.10.00 för att jag göra klart med NoBe måleri. Nu är det gjort han har nu sålt sin del av AB-et. Han tycker det känns vädigt skönt att det är klart.Nu kan han bara njuta av sin pension tillsammans med mig.

Jag förberder för middagen med Christer o Chatrine. Jag gjorde en förrätt med 2 frallarundlar som jag lade ihop till en bakelse med räk och laxröra. garnerad med lax, räkor, löjrom och rullade i krossade chips och dekorerad med tomatrosor bl a. Till varmrätt gjorde jag fisksoppa med med lax, torsk lök, vitlök,krossade tomater, dill, pressad apelsin, potatis mm. Och en röra med creme fraiche, ajvar relish, riven parmesanost och kryddor att klicka i soppan.

Även hembakt ostfralla till det.

Efterrätten var knäckformar fyllda med vanilj och jordgubbsglass, jordgubbar och ett lakritschips.

Dom tyckte det var gott.

Jag fick så fina glas av våra vänner som Chatrine hade köpt någonstan vet ej var, men hon är otrolig på att fixa.

Det hör till saken en liten berättelse om dessa glas. När vi var till Finland för  2 år sedan så besökte vi en butik som ligger lite utanför Torneå och där hade dom mycket fina saker blandat allt möjligt hemslöjd , och porslin mm. Jag hittade så fina glas som jag köpte. Dom var frostade och i olika mönster prickar, ränder på tvären och på längden.Jag köpte 6 stycken. Och jag gillade verkligen dessa glas. Och alla som varit hit och druckit i dessa har tyckt att dom är jätteläckra. Men så har ett efter ett gått sönder så jag har bara 3 kvar, synd..Jag har varit in på nätet och sökt för att försöka få tag i dessa glas igen, men inte lycktas. Och vilken överraskning igår när våra gäster kom så fick jag 6 stycken sådana fina glas. Fattar inte hur hon lyckats få tag i dom, men hon är otrolig på att fixa. Hon har ju hört min besvikelse varje gång hon är här om våra fina glas som gått  i kras, men nu har vi helt plötsligt 9 st fina glas som inte får gå i kras. Oj, så glad jag blev tack än en gång ni är ju för gulliga.

Nu är det ju lördag ochjag ska titta på V-75 och försöka få ihop en 7-a den här gången. Får väl se hur jag lyckas återkommer senare om det.


Jag skriver ett recept som på köttfärsbiffar med mozarellaost som flera har skrivit och vill ha recept på.

Det är inte så ofta jag gör efter recept men jag försöker få i hop ett.


Köttfärsbiffar


500g köttfärs

1/2 dl ströbröd

1dl grädde

1 ägg

1 gul lök

1 pressad vitlöksklyfta

Oregano

1 dl riven parmesanost

Salt och svartpeppar efter smak

Mozarellaost


Blanda ströbrödet med grädden och låt stå ett tag blanda sen alla andra ingredienser och kör ihop till en smet.

Stek biffarna, lite tjockare gör jag dom. Och inte så stora. Ca 14 st på 500 gr. Dom ska inte vara genomstekta för dom ska in i ugnen sen.


Tomatsås

1 burk krossade tomater (man kan ta  tomater med basilika, oregano mm)

1 gul lök

1 vitlöksklyfta

1 msk tomatpure

Lite vatten

1-2 buljongtärning vilken sort som helst, smaka er fram

Peppar

Lite socker

Jag brukar sätta i lite röd chili, men det är ju en smaksak.


Blanda allt i en panna och koka den ganska länge ca 30 min man kan spä med vatten om den den blir för tjock.

Avrunda den med 2 dl grädde.


Häll tomatsåsen i en form lägg på biffarna inte för mycket så så att biffarna sjunker ner helt dom ska ligga uppe på såsen. In i ugnen i ca 10 min ta sen ut dom och skär mozarellaosten i bitar eller använd dom runda bollarna som finns. Dom använde jag sist jag gjorde den här rätten. Sätt sen  in biffarna igen i ugnen ca 5-7 min tills osten smält.

Såsen som blir över serverar man till.


Lycka till!

Smaklig måltid



 


           



Av Chatarina Berglund - 3 oktober 2013 23:14

2013-10-03

Torsdag

Grattis broder Hasse som fyller år idag. I dag har det varit en sådan strålande dag med + 15 grader och sol. Det är bara att njuta så länge det varar..

Jag törs ju nästan inte berätta att vi varit till storheden idag igen, men nu gällde det inte element. Nää, nu skulle jag prova jackor, parkas mm.

Vi åkte först till Anna en sväng för att lämna lite middagsmat till Erikslundarna. Jag gjorde ju en gryta igår och det blev över rätt så mycket. En stor panna med köttsoppa med klimp gjorde jag oxå. Jag kokade köttet i tryckkokare tog frusen högrev med ben och slängde ner det i tryckkokaren och kokade i 25 min. och benen ramlade av.Jag kan verkligen rekommendera tryckkokaren ett sanbbt sätt att laga mat. Och vi äter inte upp så mycket så då tog jag med den oxå till Anna.Och ett hembakt ostbröd.Anna var hemma på lunch just då, och hon blev väldigt glad. Då behöver hon inte fundera på middagsmaten.

Sen åkte vi vidare mot Storheden.

Vi gick först på Intersport och kollade på jackor . Jag provade ca 5 st alla var styva som pansar och jag såg ut ungefär som en stoppad korv i alla. Jag kunde knappt röra mig i dessa , och när jag gick så prasslade dom ungefär som prasselkapporna man hade i slutet av 60-talet. En enda provade jag som var mjuk och skön men inte snygg. Nää,alla dessa gick bort.

Vidare till nästa, samma sak där styva hemska jackor. Ska det var så då kör jag med min gamla ingångna..

Jag tänkte nu ska det inte bli en ny elementdag utan jag gav upp ganska snart.

Vi intog lunchen på Trend kafe en räkmacka och kaffe blev det.

Handlade mat på Ica Maxi.Sen åkte vi på Rusta en sväng och köpte bl a en randig tapetrulle (svart,grå, vit och silver) inte för att vi ska tapetsera om utan jag ska ha den som duk..

Och sen hem och åt köttsoppa till middag. Efter det lite tv-tittande ...Och nu är det snart sängen som gäller.



Mitt olivträd stort som sjutton.. 


   




Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards