keckes matblogg

Alla inlägg den 23 april 2014

Av Chatarina Berglund - 23 april 2014 22:36

Vi sov till 7.30 på morron hör och häpna vad skönt det var. Det är inte ofta vi gör det.

Vi har varit ute hela dagen och städat utomhus en del.Även i inglasningen har vi städat och Tommy har putsat fönster där oxå. Vi hann inte riktigt klart men vi fortsätter i morgon. Det har ju varit en strålande dag med solsken hela dagen och betydligt mindre blåst än igår.

Jag har bakat ghukki idag igen (samiska mjukkakor)  27 st. Jag har stått ute på altanen det gick jättebra och använt en extraplatta som vi har och en stekpanna som jag gräddade dom i. Och det osar ju lite så det är perfekt att stå utomhus. Och dom är fantastiskt goda och mjuka i konsistensen.

Molly har oxå varit ute med oss hela dagen och en sak är säker Per Morbergs vin är inte bara gott att dricka för när dunken är slut då leker Molly med den och har väldigt skojigt. Det behövs inga leksaker nää, tomma mjölkpaket, tomma vindunkar och lock från youghurtburkar går bra.  


                                                  
        

                                                  
                                   

Vi har väntat hela dagen på Schenker som skulle komma med vår lånetoalett idag men när kl var 15.30 och dom inte hade visat sig då kontaktade jag Schenker och då svarde dom att dom hade bara utkörning torsdagar i detta område. Ändå står det att den ska levereras den 23 april alltså idag men icke...Så nu hoppas vi verkligen attdom dyker upp i morgon..Annars....

Vi åkte en sväng till Älvsbyn och handlade lite grann, och där var isen nästan helt borta på älven. Här stiger vattnet för varje dag och större och större landvak...Nu ligger båten i sjön redo för att åka ut på en tur men det är bäst att vänta tills isen är borta.

Jag glömde ju berätta att jag vann 2 600 kr på V-75 i söndags på mitt eget system men för de tre C-na gick det inte lika bra bara 4 rätt fick vi men nya tag på lördag. Jag hade 20 femmor och dom gav 131 kr/st.

Vi har tittat på halvåtta hos mig, De yngsta mästerkockarna mm och nu är det snart dax sängen och boken....


     


Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards