keckes matblogg

Alla inlägg den 9 juni 2013

Av Chatarina Berglund - 9 juni 2013 20:44

2013-06-07

Fredag

Jaa, en härlig dag iada oxå varmt och sol. På em drog det ihop med lite moln och även lite muller av åska.
Vi var ute och grejade mest hela dagen, man vill ju bara vara utomhus.
Till middag blev det hemgjorda hamburgare, pommes,max hamburgerdressing, sallad,lök och tomater. Det var riktigt gott.

Senare på kvällen blev det mer åska och regn och blixtar. Våran trådlösa telefon gick sönder av åskovädret, men allt annat klarade sig.


       


2013-06-08

Lördag

Lite mer moln idag, men ändå varmt. Regnet vräkte ner i natt jag vaknade av att det dånade på taket. Och en del åskmoln tornade upp sig men det blev som inget av det .Åskmolnen blåste nog bort. Och det var ju skönt.

Tommy var ute mest hela dagen och klippte gräset bl a. Och jag var oxå ute och fixade med mina växter som vanligt. Vatten behövs ju till plantorna i växthuset i stort sett varje dag.

Jag spelade som vanligt V-75 fick 5 rätt men då blev det ju naturligtvis ingen utdelning på 5-orna typiskt. DD fick jag in och fick 154 kronor alltid något.

Jag tog fram en en bit rostbiff från frysen som jag marinerade med min marinadspruta och det funkade väldigt bra. Jag stekte den på 150 grader i ca 1,5 timme och den var så god smakade väldigt mycket och dessutom var den både mör och saftig. Det ska jag absolut göra fler gånger. Till det blev det paltmuffins, pepparsås, en ugnsomelett med svampstuvning, fyllda halva tomater och sallad . Mycket gott....


       


2013-06-09

Söndag

Det har ju varit ännu en strålande dag med sol, lite moln och ytterst lite regn. Varmt har det oxå varit.

På dagen var det riktigt spegelblankt och vackert och när vi tittade ut såg vi knipmamman ute och simmade med 7 ungar på ryggen helt fantastiskt dom var så små så dom kan inte vara många dagar. Jag hann inte springa in och hämta kameran och fota dom tyvärr.Men dom håller ju till här omkring så dom dyker säkert upp fler dagar. Då ska jag försöka fånga fam. knipa på en bild.

Senaretog vi bilen och for ut och åkte en sväng. Vi kände oss hungriga så det blev ett besök på Artic Thai och Grill där åt vi friterad kyckling, ris, sallad och en massa olika såser. Det var jättegott och så mycket mat man får jag orkade då inte alls äta upp allt.


     




Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards