keckes matblogg

Alla inlägg den 9 september 2013

Av Chatarina Berglund - 9 september 2013 23:15

2013-09-08

Söndag

Vaknade av regnet som smattrade på taket det är ju inte ofta det regnat sista tiden. Vi vaknade tidigt och steg upp och fikade kaffe och mackor. Rasmus och Linnea vaknade ca 10.15 ovanligt tidigt för att vara Rasmus. Vi fixade fika till turturduvorna oxå. Sen åkte vi en sväng till byagården för att ställa i ordnig en del. Vi hade ju fönsterputsaren där i fredags och nu har vi så rena  och fina fönster i byagården så man tror inte att det är glas i dom ens en gång.

Men vi fick helt plötsligt veta att det var uthyrt på söndag så då åkte vi dit och fixade till bord mm.

Sen åkte vi till stan en sväng bl a hälsade vi på Anna och Robin dom hade bestämt sig för att äta Maxmat och då hakade vi på det. Väldigt sällan vi äter maxmat jag tror nog att det är 2 år sedan sist. Men nog var det oxå gott. Jag åt ett hotpepparmål och det var hetta men inte för mycket, lagomt.

Kaffe på det och sen åkte vi hem ochtittade på spårlöst mm.


2013-09-09

Tisdag

Vaknade vid 07.00 och kände oss utvilade steg upp och fikade som vanligt och läste tidningen. Solsken idag igen härligt. Vi åkte till Byagården och fixade klart. Vi hängde upp gardinerna som vi tagit ner innan fönsterputsarna skulle komma. Jag städade köket tog spisen, kylen och skåparna som var kvar. Tommy skurade väggar och golv i toaletten. Jag rensade bort en hel del fula plastblommor, vi har haft massor av dessa  blommor.

Lunchen blev som så många dagar tidigare kaffe och mackor. Ett strålande väder med sol och värme. Vi satt ute mellan varven och njöt av det fina höstvädret. Nu kan vi säga att städningen är klar för den här gången. Det känns skönt.

Vi åkte sen hem och sen en tur till stan för att köpa färg till en ytterdörr som en granne vill att Tommy ska måla åt henne. Vi beställde även olja till golvet i bagarstugan för det börjar vara nött så det behöver oljas ett varv. Det är bra att passa på nu när det är uppskurat.

Jag är glad för Karins skull att Annelie kom idag med flyget så hon får sällskap det behöver hon, eller dom behöver ju varandra extra mycket nu...

Till middag blev det rester sen helgen både kyckling och lax och det var gott idag oxå.

Tittat på halv åtta hos mig och Idol mm.

Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards