keckes matblogg

Alla inlägg den 11 mars 2014

Av Chatarina Berglund - 11 mars 2014 19:11

Tisdag

Vi vaknade 6.30 denna morgon. Vi fikade som vanligt och läste NSD. Molly ville som vanligt ut på en morgonrunda och det funkar bra. Sen lite funderingar om hur denna dag skulle se ut. Vi pratade om att beställa tid på hästkliniken för att ta en spruta på Molly mot valpsjuka. Jag ringde men fick inte tag i någon dom kunde inte ta mot några samtal inte på mobilnumret heller.Så vi bestämde oss för att åka ner till stan vi behövde handla några saker oxå.

Vi åkte till Hästkliniken och pratade med Marie i receptionen och hon bor för övrigt oxå i Alträsk.

Hon sa att dom hade haft lite körigt på morgon och därför hade haft svårt med att ta mot några samtal.

Men dom hade en lucka då så vi kunde få göra det på en gång, det var ju jättebra.

Och jag tyckte ju så klart synd om lilla Molly som skulle stickas, men inte var det några problem hon fick lite hundgodis och hon märkte inte ens att hon blev stucken.Inte ett pip sa hon. Och fort gick det oxå. Skönt att det är gjort då blir nästa spruta när hon är 1 år.

Sen åkte vi på Coop och handlade några saker och Molly låg så snällt i bilen. Vi åkte även på Dollar och köpte lite tjafs.

Sen åkte vi hem och drack kaffe och åt en macka det var lunchen. Tommy åkte sen till Anna och Robins stuga för att fortsätta med uppdraget. Jag och Molly tog en promenad på isen eller jag tog en prom och hon tog det med språng. Efter det blev det matlagning, middagsmaten skulle fixas och det blev korv stroganoff med paprika, lök, vitlök, ajvar relish och sambal oelek och till det pasta och en sallad.Mycket gott...

Ludde är sjuk lilla stackaren han har halsfluss ont i halsen och feber dom var till VC igår och han fick penicillin. Hoppas att han kryar på sig till torsdag när dom ska åka till Galtis Pouda.

I kväll har vi tittat på Farmen, Bygglov och Leif GW..


 

Den här bilden tog Rasmus i fjol den här tiden man ser skillnaden på snömängden då och nu...


 

 

Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards