keckes matblogg

Alla inlägg den 15 januari 2014

Av Chatarina Berglund - 15 januari 2014 20:16

Onsdag

Jaa, på morron steg Tommy upp 5.30 huja så tidigt. Jag låg till 7.00 i alla fall. Tommy och Hasse skulle ju till stan och börja i Anton och Sannas lägenhet. Tommy målar och Hasse snickrar. Dom fick golvet idag och bar upp det 3 trappor huja,huja tur att dom är unga. Jag har varit hemma och städat undan det sista av julen och bytt gardiner. Det känns rätt skönt att få bort även ljusstakar och stjärnor. När ljuset börjar återvända känns det fel med dessa ljuspunkter. Man märker väldigt tydligt på morgonen att det ljusnar tidigare. Och så vackert är det nu när solen är uppe på dagarna. jag fotade idag precis när solen var på väg ner....oh. så vackert...

Det var bara - 15 på morron så vi trodde att nu blir det varmare, men det blev kallare under dagen.

Jag krossade mitt fina pepparkakshus idag  och lade ut det till fåglarna att kalasa på och det har dom oxå gjort dom verkar gilla pepparkakor och nonstop.

Det gick bra för hantverkarna idag dom har hunnit en hel del i lägenheten. Dom fortsätter i morgon då ska han måla sovrummet klart och så ska dom lägga in golvet där för dom får nya sängen på Fredag.

Men i morgon ska vi först åka till Kallax och skjutsa en granne som ska ut och resa. Vi ska vara där 9.30 och det tar ca 1 timme att köra dit så då blir det till att stiga upp tidigt.

Jag har även bakat 30 mjukkakor idag av paltspadet som har varit fruset sen jag kokade palt senast. Och dom blev riktigt goda.

Till middag åt vi stekt makrill, stuvad spenat , kokt potatis och rårivna morötter. Jättegott. Nu har vi ätit fisk 2 dagar på raken, förstår ni hur intelligenta vi kommer att bli. Men det kanske är lite sent att tänka på intelligensen nu eller...Nää egentligen inte det kan väl aldrig bli för sent för det. Och spenaten då blir vi kanske stark som Karl-Alfred och det är ju inte helt fel..

Sen i kväll har vi tittat på Farmen och på handbollen som Sverige vann med 30-22 heja,heja...



           


Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards