keckes matblogg

Alla inlägg den 3 februari 2013

Av Chatarina Berglund - 3 februari 2013 18:40

2013-02-02

Lördag

Jaa,lördag i dag. Laddar för V-75 som vanligt läst om hästarna om och om igen. Lagt till hästar och plockat bort och lagt till ....men det slutar som vanligt med 4 rätt tänk att det ska vara så svårt att pricka in sjuan .Men nya tag nästa lördag.

Evert har fått sin mat som vanligt och ätit med god aptit. Tommy har skottat snö på taket och på marken och på altanen och överallt. Mycket snö, nu räcker det vi klarar oss den här vintern med det vi har.

Skoteråkarna har varit i farten i helgen, men föret är inte det bästa det är så lös snö så dom har kört fast en hel del och fått slita och skotta som galningar för att komma lös. Det är ju inte kul. Men motion får dom i alla fall.

I natt har jag sovit på sidan både på höger och vänster en liten stund det var skönt. Men det gör ont efter en stund då får jag inta ryggläge igen, men det går i alla fall framåt.

Middagen idag blev en förrätt med bresaola på isbergssalladsbädd med brieost, rostade cashewnötter, balsamicocreme och tomatmarmelad.

Varmrätt ugnstekta revbensspjäll med potatisrulle, sås och sallad. Mycket gott!! Vi tittade på melodifestivalen och konstaterade att inga höjdare var med.....Senare kom vår grannar över en stund med lilla Zamira, ochvi satt och surrade ett tag om ditt och datt.



     


Söndag

Jaa, vi sov till 9.00 ca. Men nu märker man verkligen ljuset på morgon. Vilken skillnad det har blivit det är ju härligt. När solen skiner på dagarna ser man hur hemska fönster man har , men det är inte så länge den är uppe ännu så det får man stå ut med. Man kan ju inte putsa dom ännu.

I dag har Tommy fortsatt med snöskottning på taket, och när han skottade ner från taket hamnade nästan allt från taket på altanen så då var det bara skotta den snön en gång till från altanen.

Vi blev sugen på pizza i dag men här finns ingen pizzeria. Och inte har dom hemkörning ut på vischan heller. Så då får man göra sin egen pizza och det gick bra och gott var det.

Jag har beställt hem nya glasögonbågar på prov och har provat och provat det är alltid så svårt att välja ny båge, men jag har nog bestämt mig nu.

Nu blir det inge mer bloggande förrän i morgon.


 






Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards