keckes matblogg

Alla inlägg den 12 februari 2013

Av Chatarina Berglund - 12 februari 2013 18:31

2013-02-12

Tisdag

Fettisdag i dag.  När jag gick i skolan då var vi alltid lediga på fettisdag , och då var vi  ute hela dagen och åkte skidor vi hade fika och frukt med oss det var mysigt.

Men nu för tiden blir det ingen skidåkning. Sist jag åkte skidor det är några år sedan. Det var en fantastisk vårdag och jag tog på mig  pjäxor (dom hade jag köpt på röda korset såg som nya ut men....)och skidor och begav mig ut på sjön, och det kändes ok, men lite tungt gick det och ju längre jag åkte ju tyngre gick det och tillslut klibbade det så mycket under skidorna och byggde på så jag blev längre och längre. När jag sen försökte ta bort snön under så skaka jag på foten och skidan och plötsligt lossnade pjäxan ja bara överdelen själva sulan satt kvar i bindningen på skidan och samma med den andra pjäxan så bra var dom som såg ut att vara helt nya. Det slutade med att jag fick hasa mig hemåt och trycka ner så hårt jag orkade för att sulan skulle sitta kvar i skidan och det var en bra bit, och jag fick stanna stup i ett och ta bort snön, och dyngsur var jag om fötterna. Och då tänkte jag alllldrig mer skidor. Jag var så slut när jag kom hem kändes minst som jag åkt Wasaloppet. Det gick ju inte ta av sig skidorna och pulsa för det var så löst så man sjönk hela tiden.

Idag har jag kokat bruna bönor och stekt fläsk och korv till middag.

Jag har oxå bakat 25 mjukkakor och 32 bullar till semlor.

Och dammsugit har jag oxå gort känner mig riktigt nöjd med dagen.

Evert har ätit både lunch och middag idag. Han sitter på altanen och  och solar sig.

Vi har smakat mjukkakan till kvällsfikat den var riktigt god. Jag bakade den av paltspadet som blev när jag kokade palt i söndags och blandade med lite mjölk det funkar kanonbra.


           



Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards