keckes matblogg

Alla inlägg den 8 februari 2013

Av Chatarina Berglund - 8 februari 2013 12:41

2013-0207

Jaa, tjejtäff här hos mig mycket trevligt som vanligt när vi träffas. Kul att träffa alla glada "tjejer".

Vi började med en drink och lite tilltugg (chips, minituc, tortilla med chili och mangosmak och en dip med ost).

Förrätt var pannacotta med västerbottensost, gräslök, stenbitsrom, rödlök och tunnbrödssticks med parmesanost och dill. Och en petit choux med räk och laxröra.

Varmrätt Sjömansbiff, sallad,  rårivna marinerade rödbetor med en röra på majonäs och dijonsenap blandat med  små  lättkokta blomkålsbuketter.

Eferrätt inget sött och sliskigt utan ostar och olika sorters kex med tomatmarmelad och hjortronsylt samt kaffe med likör.

Dom verkade gilla maten så jag känner mig nöjd.

Det snackades hejvilt om allt mellan himmel och jord vi hann med operationer, fall som vi gjort under livets gång (alltså då vi ramlat på olika ställen, pinsamma situationer ex jag ramlade inne på ok 2 ggr inom 1 minut  som bambi på hal is och jag såg personalen hade svårt att hålla sig för skratt, men det visade sig att det var olja på golvet) sen var det nåt fall i en trappa med spräckta revben som följd mm. Och Cilla hade åkt kana på Millas altan framåt och bakåt en bra stund tills hon slutligen ramlade på arslet (det hände samma dag som tjejträffen ).Kusiner pratade vi om, lite släktutredningar, Cuba en av tjejerne har nyss varit där (Milla), hundar Lotta har nyss skaffat en tryffelhund, och vår nya förbränningstoalett var ett intressant ämne hur man gör när man använder den mm och mycket mycket mer.

Sen kom vi in på vad vi ska göra med pengarna vi har samlat ihop. Förslag var att åka till Finland en helg eller till Piteå på weekend, eller Skellefteå en weekend men sen åkte datorn min fram och då var det helt plötsligt Turkiet som var intressant, men ingenting blev bestämt den här gången heller, så vi får se hur det blir.

Dagen har ökat med 4 timmar och 9 minuter

Misströsta inte bara 133 dagar kvar till midsommarafton.


           



Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards