keckes matblogg

Alla inlägg den 9 maj 2013

Av Chatarina Berglund - 9 maj 2013 11:20

2013-05-08

Onsdag

Idag har det varit en härlig dag med mycket solsken. Härligt...Isen ligger kvar ännu ,men nu är mer än halva sjön isfri. Och den sjöfågel som vi såg häromdagen är nu här och simmar varje dag och det är en storlom, men den är ensam väntar nog på att daten ska dyka upp det kan ju vara en så kallad blind date haha. Den simmar och låter hela tiden. Det är väl en form av lockrop. För dom har väl kanppast tillgång till internet eller...Det är så roligt den här tiden när alla sjöfåglar har landat man kan stå och kolla på dom långa stunder det är som ett skådespel att se hur dom gör till sig för varandra, och svartsjukan mellan de olika könen.

Mina plantor spirar för varje dag . Nu har även gurkan stuckit upp. Och alla dom övriga frön har kommit upp oxå. Gurkan grodde  sist av alla  frön jag planterat.

I morgon torsdag ska jag sätta om en del plantor som har vuxit så dom behöver få större krukor.

Jag pratade med Karin i tisdags och hon var så lycklig för att Andreas hade varit hemma och hälsat på från torsdag till söndag. Han är i Stockholm och jobbar några veckor och då passade han på att åka upp till Boden.

Jag förstår att hon tyckte det var jättekul för det är 4 år till sommaren sedan dom träffades senast. Huja vad hemskt det skulle vara om jag inte fick träffa mina barn, min måg och mina barnbarn på 4 år hur skulle man klara det.

Dom ville verkligen ta vara på tiden för dom hade suttit upp halva nätterna och surrat om allt möjligt.

Men det kändes inte så hemskt när han åkte, sa hon för dom skulle nog komma till sommaren igen.Och det är ju snart sommar...

Evert har inte synts till nu är det snart 2 veckor sen han visade sig.

Till middag åt vi grillad, marinerad fläskytterfile med pommes i min fettsnåla acty fry, sötsur sås, sallad och grillad majs med gott smör till. Mycket gott.


               


Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards