Direktlänk till inlägg 9 februari 2013
2013-02-09
Lägger in recept på fiskpuddingen enligt begäran!!!!
Lördag
1 paket torsk (eller kolja , alaska pollock mm)
1 stor lök
3 hårdkokta ägg
3 råa ägg
1 burk cremefraiche
Salt och peppar
Stek löken i smör på låg värme, lägg på fisken på lökbädden skuren i mindre bitar,. salta och peppra, och pressa över citron ca 2 msk och låt den puttra en stund ca 10 minuter.
Hacka äggen. Vispa ihop de råa äggen med creme fraiche och blanda i fisken och löken,tillsätt de hackade äggen och rör ihop allt. Salta och peppra
Smörj en eldfast form och häll i smeten.
Grädda i 200 grader ca 40-50 minuter
Servera med kokt potatis och dillsmörsky. Tomatdillsalsa Röd lök, tomater, dill och vinäger , salt och peppar
Smaklig måltid
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 |
27 | 28 |
||||||
|