keckes matblogg

Alla inlägg den 22 april 2013

Av Chatarina Berglund - 22 april 2013 17:20

2013-04-22

Måndag

Jaa i morse var det lite mulet när man öppnade sina blå, och lite blåsigt var det oxå.

Idag fyller Urban år och jag har grattat han på Fb.

Jag har varit till Sunderbyn idag igen för att träffa kirurgläkaren , och han kollade och sa att allt var i sin ordning med bråcket och nätet, men precis som röntgenläkaren sa så var det en blodsamling som skulle läka ut av sig själv på någon månad. Det känns ju väldigt bra att slippa att göra en operation till.

Nu hoppas jag att jag inte behöver åka till Sunderbyn på ett bra tag.

Det var lite kaos vid parkeringsmätarna. Det var en väldigt lång kö och en del skulle betala med kort och dom kunde inte även om det står precis hur man ska göra så är det inte så lätt. Jag fick hjälpa en farbror som tyckte det var ett jäv.. påhitt, och han använde inte kortet så ofta och han hade kontanter men i så stora valörer att han kunde ju inte betala med en 100-lapp för att parkera, och det kan jag ju verkligen förstå. Men det gick bra och han var så tacksam tänkte till och med ge mig en slant som tack för hjälpen. Nää sa jag verkligen inte det var så lite så.

När jag kom hem möttes jag av en hungrig Evert så han fick sin mat och sen har jag inte sett till han.

Och själv var jag oxå hungrig men jag åt inte samma mat som Evert. Haha.

När jag gick i skolan i Heden då hade vi en kokerska som hette Sofi Kannikko och hon gjorde något som hon kallade Kokihop och det var jättegott. Idag har jag gjort Kannikos kokihop till middag: Det är bara potatis, morötter, selleri, lök buljongtärning, svartpeppar och korv. Det ska kokas länge så det blir  riktigt ihopkokt och tjockt.

Det är riktigt gott med senap och sallad till.

Sen har jag bakat 2 sockerkakor med kolasås på. Jag gjorde en sån för någon vecka sedan när jag hade bakat raiderkakorna och så blev det över lite kolasås och så tänkte jag då brer jag det över sockerkakan och Tommy tyckte det var så gott. Han ville att jag skulle baka sådan sockerkaka fler gånger. Nu när jag gjorde muffins sist blev det oxå över kolasås så då gjorde jag likadant fast det blev 2 den här gången.Tommy tar med sig en på jobbet i morgon och bjuder dom på fika.

Jag har en Rosmarin som jag hade ute ifjol och så tog jag in den i höstas och den har klarat sig hela vintern inne och vuxit har den. Jag har provat förr men då har dom inte överlevt.

Nu blir det inte mer idag på bloggen. Joo lite foton. Hej svejs vi hörs i morgon


       



Presentation


En blogg som handlar om mig min familj och mest matlagning

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards